Brunssum, Ruysdaelstraat

BBOM realiseert 6 riante woningen op de locatie “In ’t Ven” aan de van Ruysdaelstraat. De locatie bevind zich op een steenworpafstand van het natuurgebied Brunssumerheide en op loopafstand van het centrum van Brunssum.

 

De Afcentschool en het hoofdkwartier van de Afcent grenzen nagenoeg aan het Project. De ruime en stijlvolle woningen zijn gesitueerd op grote kavels met een frontbreedte van ca 10 mtr. Kenmerkend voor de woningen is de landhuisarchitectuur met erker, een ruime woonkamer/keuken van meer als 54 m². Kortom meer woning op een grote kavel voor minder.


Klik hieronder op de afbeeldingen voor een grotere versie.6 Riante woningen

Deze woningen hebben een frontbreedte van ca 10 mtr. Kenmerkend voor de woningen is de landhuisarchitectuur met erker, een ruime woonkamer/keuken van meer als 54 m². Op de verdieping 3 ruime slaapkamers, moderne badkamer en apart 2e toilet. De zolder geeft ruimte voor een riante hobbykamer en aparte technische ruimte. Door de ruime indeling is een 2e badkamer en inloopkast eenvoudig te realiseren. De garage is met een breedte van 3,40 mtr (kavel 1 en 6) en uitlopend tot 4,0 mtr ruim van afmeting.

Architect:

Architectenbureau Coppen
Status:
Te koop


Meer informatie / Brochure download:

Ruijters Woningmakelaars
Telefoonnummer: 045 - 573 11 11

Bekijk meer info op de Ruijters website: klik hier

Wilt u de brochure van deze woningen downloaden? Maak dan gebruik van het reactieformulier. Vul het formulier hieronder in en klik op de button "verstuur formulier". Om uw vraag of verzoek zo spoedig mogelijk te kunnen afhandelen verzoeken wij u om de invulvelden volledig en correct in te vullen. Het formulier wordt naar BBOM verzonden. Er zal dan zo spoedig mogelijk contact met u worden opgenomen.

Voor het bekijken van de brochure heeft u Adobe Acrobat Reader nodig. Indien u niet in bezit bent van dit programma dan kunt u dit programma kostenloos downloaden op de website van Adobe. Klik op het logo om direct naar de website te gaan.

Invulvelden waar een sterretje (*) achter staat bent u verplicht in te vullen.
Persoonlijke gegevens
Titel
*
De heer  Mevrouw
Voornaam
Achternaam
*
E-mail adres:
*
Telefoonnummer
Adresgegevens
Adres
*
Postcode
*
Woonplaats
*
Land
*
Soort informatie en opmerkingen
Soort informatie
*
meer informatie
brochure downloaden
Opmerkingen (eventueel gewenst type aangeven)